Redrama Lasse Mellberg

På nya skivan sjunger Redrama om de förändringar han har gjort i sitt liv. Men han predikar inte fast han nu är troende.

Redrama slutade dricka och gjorde fin skiva

För fyra år sedan gick det dåligt för Lasse Mellberg. Mellberg som är mera känd som rapparen Redrama försökte begå sjävmord.

Inte ens Redramas vänner visste att han redan i tio år hade haft problem med rusmedel. Den unga musikern drack för mycket alkohol och använde droger.

Redrama vill inte anklaga samhället för sin ångest och sina drogproblem. Han säger att det inom honom finns en ångest som tar över när han använder rusmedel. Hans ångest blev också värre när hans lillebror Albert dog år 2010.

Den 36-åriga Redrama är nu ren, han har alltså kommit loss från drogerna. I fjol avslöjade Redrama också att han har kommit till tro.

Redramas femte soloalbum Reflection innehåller musik som berättar om hans livsstilsförändring. Det här är Redramas bästa skiva. Musiken är rap som har tagit intryck av pop och soul.
– Det var musiken och tron som hjälpte mig att bli kvitt drogerna. Nu ber jag och läser Bibeln. Jag har inte längre något behov av att fortsätta med mitt tidigare stökiga liv.


Kommentar

Du kan skriva vad du tycker om nyheten i kommentarsfältet.

Skriv ditt namn eller smeknamn i den lilla rutan.

Registerbeskriving