Nu är tid för lugn och semester

Äntligen har vi sommar här i Finland. Människor kan ta sig ut i parker och till stränder.

Livet och resandet har ändå förändrats. Vi måste komma ihåg att akta oss för coronaviruset. Vi ska hålla avstånd när vi är tillsammans med andra människor. Det är också klokt att fortfarande tvätta händerna ofta så att viruset inte sprider sig.

I våras påverkade coronaviruset och undantagstillståndet också LL-Bladet och den finska lättlästa tidningen Selkosanomat. Vi publicerade nyheter på webben oftare än vanligt, ibland nästan varje dag. Det var första gången vi publicerade nyheter så ofta.

Därför har vi frågat läsarna vad ni har tyckt om våra coronanyheter. Det verkar som om största delen av läsarna har tyckt att de lättlästa coronanyheterna har varit viktiga och nödvändiga.

Efter sommaren fortsätter vi igen som vi vanligen har gjort. Papperstidningen kommer varannan vecka. Veckan när ingen papperstidning kommer publicerar vi några artiklar på webben.

Veckan efter midsommar publicerar vi ännu några nyheter och lite sommarläsning. Sedan blir det en paus. Vi återkommer i augusti med nya nyheter. Nästa papperstidning utkommer fredagen den 14 augusti.

Vi önskar alla läsare en trevlig midsommar och en skön sommar!

 


Kommentar

Du kan skriva vad du tycker om nyheten i kommentarsfältet.

Skriv ditt namn eller smeknamn i den lilla rutan.

Registerbeskriving