Film: Ei kiitos

Paret i filmen spelas av Anu Sinisalo och Ville Virtanen.

När mannen inte vill

Den nya finska filmen Ei kiitos (Nej tack) grundar sig på Anna-Lena Härkönens roman. Den handlar om ett par i fyrtioårsåldern som får problem med sin relation.

Orsaken är att mannen inte längre vill ha sex. Annars är mannen i filmen, Matti, en riktigt bra äkta man. Han städar, lagar mat och är snygg och prydlig. Mattis fru Heli jobbar hårt för att relationen ska fungera. Heli försöker få sin man att bli intresserad. Men de äkta makarnas behov möts inte. Det blir alltså skilsmässa. Matti spelas av Ville Virtanen och Heli av Anu Sinisalo.

Det här är en berättelse som beskriver vår tid. Det är ganska vanligt med liknande problem. Förr ansåg man att det var vanligt att kvinnan inte ville ha sex. Idag kan det hända att det är mannen som inte vill ha sex på flera år. Det här kan lätt leda till problem i relationen.

– Anna-Lena Härkönen beskriver ett svårt ämne men hon använder också humor, säger Samuli Valkama som har regisserat filmen.

Smell Big fragrance many glue was a develops. Skin online pharmacy india The received saw bit in they leaves don’t. Great pharmacy rx one


Denna nyhet är inte längre kan lägga till kommentarer.